Vesel Igorpiše Igor Vesel, Predsednik OTS DBK.


podelitev1 1
Spoštovani!

Kegljaško društvo Vodnjak je v soboto, 7.9.2019, izvedlo družabno srečanje kegljačev ob zaključku tekmovalne sezone 2018/2019, na katerem so podelili priznanja najboljšim ekipam in posameznikom. Prireditve so se udeležili tudi nekateri povabljeni gostje, in sicer: podžupan MO NM Bojan Kekec, predsednik Športne zveze NM Metod Jerman, predsednik KS Mali Slatnik Marko Mikec, predsednik DU Mali Slatnik Franci Dragan in predsednik OZVVS za Dolenjsko Anton Klobčaver.


Ti so v svojih pozdravnih govorih pohvalili prizadevnost in marljivost organizatorjev srečanja, sodelovali pa so tudi pri podelitvi kolajn in pokalov za izvedena tekmovanja v pretekli sezoni. Vseh podelitev je bilo skupno 36, od tega 8 za ekipna tekmovanja in 28 za tekmovanja posameznikov. Ob tem velja poudariti, da so tako v ekipnih kot posameznih tekmovanjih nastopili kegljači in kegljačice s statusom aktivnih tekmovalcev, rekreativci, upokojenci, še posebej razvesljivo pa je to, da so v disciplini 2 x 120 lučajev nastopili tudi osnovnošolci. Dobitnike pokalov in kolajn po posameznih kategorijah in vrstah tekmovanj si lahko ogledate v posebni rubriki na spletni strani.

Kegljaški pozdrav, Vesel Igor, predsednik OTS DBK

 

 

Novičke

Novička 8.1. Finale 2 V turnirja   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Novička 2.1. 2 V TURNIR   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Novička 18.12. OTS Tandemi   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Novička 6.12. Kegljaški izlet v Prijedor   piše Sebastijan Turk Kegljaško društvo...  

Novička 27.11.    piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Novička 25.11. Pričetek tekmovanja novomeške kegljaške lige in upokojenske lige Dolenjske in Bele krajine 2019/20   piše Fadilj Džankovič Po zelo uspešni...  

Novička 6.11.   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Novička 7.10.   piše Igor Vesel, Predsednik OTS DBK. V...  

Poletni kugl - podelitve in zabava   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...  

Kegljaški maraton   piše Igor Vesel, Predsednik OTS...